Retourneren

 

Pakketje in huis!

Zodra je het product ontvangt, raden we je aan om het direct te controleren en de verpakking en labels zo veel mogelijk intact te laten. Let erop dat indien het product beschadigd is of paardenharen/vuil bevat, de retourzending niet geaccepteerd zal worden. Zorg er dus voor dat het product schoon blijft tijdens het passen.

 

 

Niet tevreden over je aankoop of een andere maat nodig?

Geen zorgen! Binnen 14 dagen kun je je product ruilen of retourneren. Zolang het pakket schoon en in originele staat is, kun je hier het retourformulier downloaden. (Deze volgt binnenkort).

Heb je geen printer? Geen stress! Schrijf dan een brief met daarin je gegevens en het bestelnummer en stuur deze mee.

Pakketje terug sturen 

Verpak het product goed en voeg het retourformulier toe. Zonder retourformulier of bestel informatie kunnen we de retourzending niet verwerken, omdat we dan niet kunnen achterhalen van wie het pakket afkomstig is. Als je het product in een gebruikte doos wilt verzenden, zorg er dan voor dat je oude barcodes verwijdert. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres en bewaar (of stuur ons) de trackingcode.

Retouradres:
DL-Horses
T.a.v. retouren
De Klaster 1b
8584 VA Hemelum
Nederland

 

Wanneer we jou pakketje retour hebben ontvangen

Wanneer je jouw pakketje retourneert, zullen wij jouw retourzending binnen 7 dagen verwerken. Als je ervoor kiest om te ruilen, sturen we je kosteloos het nieuwe product toe. Wil je liever je geld terug? Geen probleem! Binnen 7 werkdagen zorgen wij ervoor dat het bedrag op je rekening staat!

Bij DL Horses kun je rekenen op snelle, betrouwbare en zorgvuldige verzending, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Bestel nu en ervaar het zelf!

Vragen?

Voor overige vragen neem je contact met ons op via onderstaande contactopties:
E-mail: info@dl-horses.nl
Telefoon/whatsapp : +316 11050575